Romantične SMS poruke

Da sam ptica, letio bih za tobom. Da sam pas, trčao bih za tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za tobom. Pošto sam čovjek, jedino što mogu je voljeti te!


Volim da te diram, da te gledam, da te nerviram, da ti mozak ispiram. Volim da te mazim, pazim, razmazim, da te zarazim, ne volim da te molim, ali VOLIM DA TE VOLIM!!!


Naučit ću vjetar da šapuće tvoje ime, cvijeće da miriše na tebe, naučit ću sunce da miluje kao tvoj dlan, zvijezde da sjaje kao tvoje oči. Tada bićeš svuda oko mene...


Ako postoji sjaj (onda je u tvojim očima) ako postoji sreća (onda je to život s tobom) ako postojituga (onda je život bez tebe) ako je ko voljen (onda si to ti)!!


Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.


Tako male stvari čine život moj, ali ono što mi fali poljubac je tvoj, tako male stvari čine život moj, daj ponekad se javi-isti mi je broj!!!!


Kažu: od red bulla se dobijaju krila. Zato ti nikada neću dati da piješ red bull, jer bi tada najslađi i najbolji anđeo sa ovoga svijeta odletio...


Dok gledam u zvjezdano nebo shvatih da ona najsjajnija zvijezda i nije tako daleko. Čak sam siguran da je upravo uz mobitel.


Neki dani su duži od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepši od drugih, a moj najljepši san upravo čita ovu poruku!


U duši sam dijete koje ne zna da mrzi, u životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI


Ako voda nosi poljupce ja ću ti poslati more...ako lišće nosi zagrljaj ja ću ti poslati drveće...ako je ljubav zauvijek ja ću ti dati vječnost...


Ako sunce sja, to su tvoje oči. Ako vidiš mjesec, to je tvoj osmjeh. Ako vidiš dvije zvijezde, to smo ti i ja. A kad pada kiša, to su moje suze, a tebe nema...


Kao more što se tiho njiše, kao kapi kiše, kao vjetar što lagano puše, kao zaljubljene duše, kao kad srce voli i za ljubav moli, kao kad sunce sja, tako tebe volim ja!


Sumrak je u srcu mom, kad pored mene nisi. Sumrak je u mojim očima, kad pred njima nisi. Sumrak je u mojoj duši, jer daleko ti si!


Ti možeš drugom u zagrljaj pasti i drhtati poput morske pjene. Al kad budeš na vrhuncu slasti, gledaćeš njega, a vidjeti mene!


Ovom svijetu Bog je dao tri vrste svjetla: -najveće da svijetli po danu, -najmanje po noći, a najljepše je stavio u tvoje oči...


Tvoja je ljubav kao potok što iz raja teče. Zbog tebe je moj život prepun sreće. Šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba...


Trebaš mi, snagu mi daj, budi moj početak i kraj. Umoran sam i svega me strah, zagrli me, trebam tvoj dah. Trebaš mi, snagu mi daj, budi moj put kroz trnje u raj...


Bog mi daje, Bog mi uzima samo tebe neka mi ne oduzima. Sve što sada imam, to si ti, moja jedina i najveća ljubavi...


Ostani ovdje kraj mene, podijeli sa mnom sve, sretne dane i ljubavi, jer ja VOLIM TE!!!


Ako ti ljudi ljubav ukradu, ako si sama i srce te boli, ako ti sve loše krene, sjeti se tad da imaš mene...


Nije meni potreban život, nisu meni potrebni sni. Meni je potrebna samo ljubav, meni si potrebna samo ti...


Ne volim te zbog ljepote, jer ljepota začarava. Već te volim zbog dobrote, jer dobrota ljubav stvara.


Ljubim te žarko u dnu duše svoje, budi mi sretna i daj mi srce svoje. Moja te ljubav prati otkad upoznah tebe, sad te eto volim više nego sebe...


Oprosti očima mojim što pogled tvoj traže. Oprosti usnama mojim što žele osjetiti usne tvoje. I ono posljednje što te molim - oprosti mi što te toliko volim!


Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe. Dodaj tome beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi sa zvijezdama. Tek tada ćeš bar malo znati koliko mi značiš!


Ti si kao zvijezda, plavo nebo krasiš, anđeli te čuvaju da se ne ugasiš. Zato nemoj nikad da padneš sa neba, jer postoji netko kome sjaj tvoj treba!!!!!!!


Voljet ću te i kada se posljednji val mog života bude ulijevao u jezero smrti......


Volim te, priznajem ti sve, dugo nosim te u sebi, pustio te nikad nebi, ne brini se nebo čuva našu ljubav i u nas vjeruje...


Samom sebi se bojim priznati, pogled sa tebe ne mogu skinuti, cijeli život bi te mogao gledati i sebično te nikom nedati!


Da sutra umrem, nebi žalio jer ja sam ljubav života imao, i da me nema ja bi živio, u tvojim mislima bi se budio...


Ne volim patnju-al patim zbog tebe! Ne volim suze-al plačem zbog tebe! Ne volim život-al živim zbog tebe! Ne volim sebe-al volim tebe!


Kad suza više nebude, kad vrijeme učini svoje,kad nečije usne me probude poželjet ću da budu tvoje.


Upiši u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te čuva od svake boli, neka za tvoju sreću moli, i neka ti kaže, da samo tebe voli!


Ležim u sobi, srce mi tuče, pitam se gdje si i šta radiš i da li me nježno u mislima maziš


U životu postoje trenuci kad mi nedostaješ tako jako da te želim izvaditi iz misli i zagrliti u stvarnosti....Evo ovo je taj trenutak.


Zbog tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio kazni me, al jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala ti ako me ne bude?


Ja sam kao leptir svjetlost me mami, a sjaj u oku tvom vidim u tami. Voli me, mazi me ali pazi jer moje je srce ranjivo i na njemu piše, PAZI LOMLJIVO!!!


Ljepota je prolazna, život kratko traje, sve što imam tvoje srce mi daje. Uzmi moju ljubav jer znam samo jedno: ništa na ovom svijetu nije kao ti vrijedno.


O kako je teško leći u prazan krevet... Grliti jastuk umjesto tebe... Očekivati poljupce, a dobivati samo tišinu i tamu... Nedostaješ mi zlato moje...


Neka te nebo obasja kada se tama pojavi oko tebe, i neka ti anđeli ne dopuste da plačeš kada ti suze ispune oči jer ti zaslužuješ živjeti u svijetu ljubavi...


Ima li smisla voljeti kao ja? Dugo i beznadno, bez ijednog poljupca. Živjeti u nadi, živjeti samo za prazne riječi. Voljeti kao ja, voljeti samo tužnim očima...


Da li znaš da kad sam s tobom za mene vrijeme ne postoji? Da želim da svaki trenutak traje vječno? Da li znaš da te volim više nego što to riječi mogu opisati?


Mogu umrijeti i može vjetar da me sruši, ali sve je lakše dok sam ti u duši. Može suza iz oka da mi krene, ali je lakše kad u svom srcu čuvaš ljubav za mene.


Mislim na tebe, želim samo tebe, hoću samo tebe, ne mogu bez tebe, venem bez tebe, gladujem bez tebe, volim samo tebe.


Kad te nema moji snovi se izgube, moja mašta se zamrzne, moje usne ne govore, moja duša se izbriše, i sve bol postane.


Kad se gledam u ogledalu vidim TEBE, kad lutam ulicama vidim nekog ko liči na TEBE, kad sam s nekim mislim na TEBE, sad vidiš VOLIM SAMO TEBE!!!


Ljubavi jako mi trebaš, jer osjećam neku bol u duši a tu bol možeš samo ti izlječiti svojim osmjehom, dodirima, poljupcima, koje mi ne možeš sada da daš.


Kad bih ljubav svoju suzama morao dokazati, ja plakao bih dan i noć, al suze svoje nikad isplakao ne bih jer te volim kao bolesnik svoj posljednji dan.


Divno je kad nekog voliš, jer ljubav je najveći poklon koji dajemo. Ljubav je škola nesebičnosti i vjernosti. Prava ljubav je kad nekog voliš kao ja tebe!


Postoji:7 svjetskih čuda, 6 kontinenata, 5 kutova Pentagona, 4 lista djeteline, 3 svjetska mora, 2 oka, al ima nešto što je samo jedno i to nešto si TI!


Onda kada je najteže kada se nema vremena za sreću, ostavi malo mjesta za mene, da se ja u tvoj život uvučem, i postanem tvoj anđeo čuvar!


Bole te stopala? Vjerujem ti - čitavog dana hodaš u mojoj glavi!!!


Te noći, kada si se ti rodila, padala je kiša. Nije padala zato što je tako trebalo da bude, već je nebo izgubilo najljepšu zvijezdu. HVALA mu za taj dan!!!


Kada legnem pomislim na tebe, kad zaspim sanjam te a kad te vidim ljubim te.


Kad me pitaju vjeruješ li u ljubav ja se sjetim tebe.


Vrijeme je presporo za one koji čekaju, prebrzo za one koji se boje, predugo za one koji tuguju, prekratko za one koji se raduju, ali za ljubav vrijeme je vječnost!


Jedan jastuk imam a on mi je za dvoje, jedno srce imam i ono je tvoje, jedan život imam koji ništa ne vrijedi ako sve što imam ne poklonim TEBI!!!


Lijepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad a ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu!!!


Ja imam snove-u njima živiš ti! Ja imam želje-želim te ljubavi! Ja imam snage - ja ću da se borim! Ja imam razlog zašto tebe VOLIM!!!


Ako mi zaboraviš ime, zovem se zagrli me, prezime mi je poljubi me a nadimak zavoli me!


Kad se prsti spuste na umorne žice i posljednju nježnost pretvore u zvuk, ostaje nam ova pjesma što u meni tiho diše i moli te da ne odeš, da ne odeš nikada više.


Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok te gleda, tvoje oči ljepše su od neba... ti si ono što meni treba !


Poslat ću ti vjetrom poljubac blag, da ti kaže da ima netko mome srcu drag, a ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam s tobom i u dobru i u zlu.


Poslat ću vjetar da miluje ti kosu, za svako jutro poslat ću ti rosu, poslat ću ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno... JA.


Želim bezbroj poljubaca posuti po tvome tijelu... Želim tvoje dodire po svojoj koži... Želim zaspati uz tebe i probuditi se šapčući ti nježno VOLIM TE.


Dvije suze krenuše niz obraze moje dok mislim na tebe i ime tvoje. Samo tebe volim i o tebi snivam, jer ti si mi sve što imam.


Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na tebe.


Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto: svoj vječni zagrljaj. Pokloni mi svoje meke usne i tople riječi dvije: VOLIM TE.


Koliko dugo tražio sam sebe, u zagrljaju svjetlosti i mraka... Koliko dugo ići ću do tebe, a potrebno je samo par koraka...


Svu noć čekam te i tražim kroz snove. Ti ne čujes glas i pjesmu što te zove, ne, nije me strah kad ostanem sam, jer uvijek osjetim strast što lebdi između nas.


Samo su za tebe jutros pjevale ptice... Samo su tvoje ime šaptale ravnice... Samo za tebe oblaci nebom plove... Samo tebe moje srce zove...


Pristajem na sve samo kaži, čini šta hoćeš i život traži. Uzmi me vodi me, ne pitam kuda, čini šta hoćeš s tobom ću svuda.


Ja neću ljepšu,ja neću drugu, birao sam srećo moja il tebe il tugu.


Ako me ne voliš nek ti je sretno, al' ja te volim i voljet ću te vječno.


Otvori mi svoja vrata,ja sam čovjek koji kuca, vjerni sluga što te moli, zarobljenik što te voli,ti kraljice moga srca.


Sumnjaj dal' su sjajne zvijezde ove, sumnjaj dal' Sunce zna putanju svoju, sumnjaj dal' laž se istinom ne zove, al' u ljubav ne posumnjaj moju.


I da mi daju svijet da ga uzmem sebi,da me učine jačim i od Boga,nijednu sekundu razmišljao ne bih uzeo bih tebe umjesto svega toga!


1000 je suza u mojim očima bilo.1000 je želja koje mi život nikad nije ispunio...malo je prijatelja koje trebamo svi a još manje ljubavi takvih kao što si ti.


Poljubi me nježno i ne ostavljaj me jer ću zaplakati. Zagrli me jako i ne puštaj me jer ću umrijeti. Pogledaj me u oči i reci "volim te" i ja ću vječno živjeti.


Kada zadnja zvona oglase ponoć, jedno će srce plakati u noći, živjet će i vječnu tugu kriti, ali će samo tebe zauvijek voljeti.


Ona je istina, koju u srcu nosim! Ona je biće, koje ludo volim! Ona je laž, koja me boli! Znam, da je uzalud, ali ipak ju volim!


Vodi me kroz noćni san, sakrij me k'o zrno u dlan. voli me k'o nikada! Budi moje sunce nakon oblaka! Ti si moj život, nada i snaga!


Tvoja će ruka moju da vodi po horizontu plavom, prijeći ćemo 7 mora i ići snom i javom. Što dalje od bola i samoće koja umara poći ćemo sami TI i JA!


Nisam ti suza u oku a ti to meni jesi..nisam ti osmjeh na licu a stalno se pitam gdje si. Uzalud ovo pišem uzalud srce pati, ipak za tebe dišem i volim te shvati.


Mnogi kažu da je ljepše u nebeskom raju, a ja kažem da je ljepše u tvom zagrljaju.Možda sam griješnik i neću stići do raja i zato me ne puštaj iz zagrljaja.


Kada pada kiša, kažu da duše mrtvih dolaze da vide one koje vole, ..... kada mene jednom više nebude, tu gdje si ti kiša nikad neće prestati!!!


Nožem da mi raniš srce ma koliko da boli u svakoj kapi krvi ćeš naći riječi ja te volim.


Bog će tebi samo dobro dati, jer duša je tvoja velika i čista a u ovom svijetu punom tuge i patnji, bogatstvo je znati nekoga poput tebe.


Ne tražim ti život cijeli, tražim samo jedan dio, jednu minutu tvog života, jedan pogled tvog oka, za jedan otkucaj srca te molim, ma shvati već jednom da te volim!


Kad bi netko u životu rasjekao srce moje umjesto krvi vidio bi ime tvoje...za tebe živim, za tebe se borim i kada umrem tebe ću da volim!!!


Da me sad proguta zemlja ova moje srce neće stati jer će ono za tebe zauvijek kucati!


Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tišini, moja java i moj san....svaka noć i svaki dan...ti si mi sve...ja ne mogu bez tebe...


Svaki dan negdje život nastaje, a negdje se gasi... Negdje se rađa ljubav, a negdje umire... Tako ću umrijeti i ja, ali moja ljubav prema tebi nikada.


Ljubi me strasno još ovu noć i reci da jutro nikada neće doć, zagrli me nježno, ruku mi daj i šapni mi tiho da nikada neće doći naš kraj.


Tamo gdje nema pustoši i gdje je stvarnost lijepša od snova, tamo ću s tobom otići i nikada se neću vratiti...


Pruži mi ruku, zagrli me u tami. Želim biti s tobom, želim da smo sami. Više od svega ja te volim, jer ljubav se zove imenom tvojim.


Sve jače osjećam kako mi strujiš tijelom i prolaziš dušom ostavljajući neizbrisive tragove koji me svakim otkucajem srca podsjećaju da postojim samo za tebe.


Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori kad te gleda, tvoje oči ljepše su od neba, ti si ono što meni treba.


Postoji netko tko te treba, tko te voli i tko se za tebe protiv svijeta bori. Ako želiš saznati tko je poslušaj srce svoje i tiho izreci ime moje.


Ti si moja zemlja i zrak što dišem, ti si mi od svega nešto više. Ti si pupoljak u kojem ruža drijema, najviše mi nedostaješ kada te nema.


Opet ću noćas sjediti uz prozor i gledati nebo, opet će biti predivno i obasuto zvijezdama, a ja ću opet tražiti jednu najljepšu i nazvati ju tvojim imenom.


Lako je zvijezde sa neba skinuti, lako je noć mjesecu uzeti, lako je preploviti olujno more, ali je uistinu teško opisati koliko mi nedostaješ.


Nemoj nikada reći da te nisam volio - volio sam te u snu, u suzi, u pjesmi - jer ću tada zaista pomisliti da te više ne volim, a volim te više nego ikada...


Kada umrem neću otići na nebo nego ću ostati tu, s tobom... Jer mi ni samo nebo ne može pružiti onaj neopisivi osjećaj koji osjećam kad sam uz tebe...


Ti si zadnja misao pred san i prva kad se probudim, kako sporo prolazi mi dan kad nemam što da izgubim!


Kad bih mogao dao bih ti cijeli svijet, ali zato ti dajem ovaj cvijet, ovaj cvijet srce je moje što zauvijek bit će tvoje!


Oprosti što mislim na tebe,noćas sam te opet vidio u snu pa 100 puta pitam sebe zašto se snovi ne ostvaruju.


Ja ću tebe noćima sanjati tvoje ime nečujno dozivati, ti si vizija mog sna, dušo moja daleka. Oči moje traže te, usne zovu te dođi molim te jer ludo VOLIM TE.


U snovima živim ja, za mene ti si jedina! Ali uzalud je sve, kada mama probudi me!


Niti jedno slovo, nijedna riječ, nijedan dodir, nemogu ti reći ono što za tebe osjećam, samo pogled kroz moje suzne oči ti reći može koliko mi značiš ti..


Želim da si uvijek kraj mene, da smo vječno zajedno mi, da volim samo tebe, da budem tu kad zatrebam ti. Ti si mi nešto najljepše u životu, ti muzici mog srca daješ notu.


Kad mi je teško, kad mi srce zebe,ja mislim na tebe,tad me prođe sve,i bude kao prije.Gdje god bio, gdje god se nalazio, i danju i noću, ja tebe,Nikolina, hoću.


Tvoja riječ ono je što trebam, tvoj pogled ono je što želim, tvoj osmjeh ono je što sanjam, tvoj poljubac ono je što mi nedostaje.


I more laže ako kaže da ga ima više od suza mojih, jer nitko ne zna, pa ni samo more koliko sam željan usana tvojih.


Čuvaj moju sliku, srce te moje moli, jer kopija te gleda a original te voli.


Pusti neka pada kiša i misli na mene zato što je svaka pojedina kap jedan poljubac za tebe.


Svaki put kad se nad gradom spusti noć teško mi je jer u prazan krevet moram poć, tad iz mog oka suza krene jer i ove noći ljubavi moja ti nisi kraj mene.


Istina je...Volim te. Za ovo što osjećam krivo je tvoje lice. Zvuk tvog glasa urezan mi je u sjećanje. Čak i kad nismo zajedno, ja sam uz tebe..


Ispod zvijezda koje obasjavaju noći ja sjedim sam i čekam kad ćeš doći... Ispod zvijezda koje nebo krase moje se nada polako gase...


Znam da te nekada ljutim ali moji osjećaji prema tebi nisu sa ove planete, nadilaze maštu i svemir i zato upamti da jedno srce kuca samo za tebe...


Kad padne noć,kad pojave se zvijezde ja pogledam u jednu i sjetim se tebe, tako iskreno sjaje kao oči tvoje i donose mir i lijepe snove u srce moje.


Ko' da je zvijezda pala na dlan, u ritmu srca ostvario se san... U zagrljaju tvome pravi je raj, moja si sreća jedina znaj...


Ne mogu varati sebe, ljubav života našao sam uz tebe... Vjerujem ti, al' dali vjeruješ ti meni da ono života što ostalo je poklonio bih tebi...


Dok noću kiša pada,sanjam te... Dok vjetar odlazi u daljinu, želim te... Dok gledam zalazak sunca, čekam te... Dok moje srce kuca, volim te...


Sanjaš li ikada da ću kroz vrijeme proći, sanjaš li da ću ti doći? Sanjaš li ikada mene i sebe, sanjaš li da ne mogu bez tebe?


Kad bi suze moje počele teći kao slap i kada bi srce moje ostalo sasvim samo, bez mene samog, ja bih bio nitko... a što bih tek bio bez ljubavi tvoje..


Tužno je sunce kad nema kog da grije, tužno je srce kad voljeno nije. Tužni su oblaci kad se kiša sprema, a ja sam tužan kad tebe nema.


Želim se utopiti, ali ne u beskrajnom moru gdje će me valovi nositi, nego u tvom pogledu i tvojim očima odakle nikad ne želim isploviti.


Zbog tebe ujutro otvaram oči, tebe sanjam cijele noći... Nitko drugi ne postoji za mene, umjesto krvi ti mi tečeš kroz vene...


Spustila se još jedna noć, misli će moje opet k tebi poć. Suza će lagano iz oka pasti, a tuga će sve više rasti..


Ti si svjetlost u tami života, ti si mojoj muzici jedina nota, ti si beskrajna tama za moje sne, ti si moj život i moje sve.....volim te!!


Izmislit ću svijet drugačiji od svih, pretvorit ću tebe u najljepši stih,nedam ti da odeš iz života mog, jer ti si moja sudbina, anđeo i Bog...


Tvoja ljubav je poput blagog noćnog povjetarca što miluje mi dušu i tješi ranjeno srce kad god trebam zaklon.


Ne pitaj me kako sam jer to ću da ti lažem, pitaj me dal te volim, volim te, to ću uvijek da ti kažem.


Anđeli će te čuvati, kiša će za tebe padati. Netko će ti sa neba zvijezde skinuti, svijet pokloniti, ali te nitko neće kao ja voljeti!!


Od tvog prvog pogleda sanjam te, od našeg prvog susreta trebam te, od prvog dodira želim te, a od našeg prvog poljupca volim te.


Želim ti biti san u najljepšoj noći, riječ ljubav što niz usne će proći misao što ti se po glavi mota. Želim biti samo mali dio tvog života.


Kada budeš u samoći, kada ti budu teške noći, nek tada tvoje usne izgovore ime moje, jer znaj da te Zlatko voli i uvijek se za tebe bori.


Više bih volio da nemam ništa a imam tebe, nego da imam sve a tebe ne...


Nema te sile, nema tog Boga, da te otmu iz srca moga. Ovu sam ljubav čekao dugo, stvoreni mi smo jedno za drugo.


Srce je bogatstvo koje se ne prodaje i ne kupuje, nego se poklanja, a ja sam svoje poklonio jednom anđelu koji upravo čita ovu poruku.


Još jedan dan bez tebe je prošao... Odlazim u tamu potpuno sam i u nadi da ćeš sutra ipak biti uz mene... Da ćeš vratiti smisao mom životu...


I dok god blista sunce u tvojim očima i zvjezdice titraju iz tvojih zjenica, ja bit ću razigrani leptir u bezbrižnom letu koji pije nektar sa tvojih usana.


Ti nisi cvijet koji jednom miriše, ti nisi biće koje se jednom voli i nikada više. Ljubav je u životu nešto najviše a ti si meni i od ljubavi više.


Za more sunce zalazi, u mojim mislima samo si ti, sa svakom zvijezdom što na nebu sja, bezbroj poljubaca šaljem ti ja.


- Volio bih da sam najnježnija misao u tvojoj noći, drhtaj tvog srca u samoći... Volio bih da sam sreća u tvojim danima i tiha ljubavna pjesma u tvojim snovima.


Često je teško pronaći riječi, jer pravih je tako malo i zar su uopće potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo.


Trebam te, ja ne mogu bez tebe. Trebam te, budi sada kraj mene. Trebam te da mi snage malo daš, kad stane ova kiša da me uspavaš...


Odvedi me, srećo, tamo gdje more ljubi obale svoje, vodi me tamo gdje žive sretni, gdje svijet postoji za nas dvoje.


Mjesec će ti reći da mislim na tebe, zvijezde će ti reći da si dio mene, vjetar će ti donijeti poljupce moje, sunce će obasjati srce tvoje...


Ako je život ruža, ti si mu najljepša latica, ako je život kiša, ti si mu najljepša kapljica, ako život s tobom ubija-SPREMAN SAM UMRJET ZA TEBE


Bijeli mi golub na prozor sletio i šapnuo mi da je od tebe doletio. Poljubac mu dadoh da ga preda tebi, jer nikog sada rađe poljubio nebi.


Ja volim samo tebe i to nek znaju svi, jer stazama mog života koračaš samo ti!!!!


Tvoje su oči dva bisera koja svijetle u tami ovog mračnog svijeta i koje osvjetljavaju put mojoj duši.


Nemoj me voljeti mnogo...........voli me malo ali zauvijek!!!


Čuvaj me kad jesen dođe da ne zadrhtim ako ljubav prođe...


Ja želim samo jedno u cijelom životu svom, da bar na trenutak živim u srcu tvom.


I noćas zvijezde neposlušno trepere i sijaju punim sjajem, pa ipak da i najsjajniju od njih skinem i stavim je kraj tebe izgledala bi kao najobičnija iskrica.


Kad mi je teško sjetim se tebe, jer u tebi vidim dio sebe. Kad mi je teško utjeha si mi ti, jer bez tebe ne mogu živjeti.


Moram disati bez tvojih očiju, bez ta dva carstva koja me drže na životu. Ako ikada zaista odeš umrijet ću... rasut će me vjetar kao pijesak...


Netko u srcu čuva sreću, netko dio sna, netko komad ljubavi, a tebe čuvam ja.


Trebaš mi... kao zori sunce, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir, kao krv veni... tako ti trebaš meni...


Dugo bi trajala ta priča o čeznji, toliko dugo koliko trebam te. Al' zar su potrebne tisuće riječi, kad postoje samo dvije "ŽELIM TE".


Znam kad je sunce palo, znam kad je vrijeme stalo. Znaj da zbog tebe gorim, znaj da se tuge bojim, znaj da samo zbog tebe ja postojim...


Teško je voljeti nekoga, a ne biti s njim. Pričati da je kraj i živjeti s tim. Teško ga je voljeti, a nikom ne reći, skrivati svoju bol, a pričati o sreći.


S tobom počinje svaki moj dan, tvojim poljupcima se umivam, tvojim licem gledam, tvojim srcem živim i svi moji putevi vode k tebi srce moje jedino...


Daleko je zvijezda koja divno sja, a još dalje Nikolina koju volim ja... Nedostaješ mi ljubavi...


Kažu da je ruža najljepši cvijet i da je sunce najsjajnije, ali pokraj tebe ruža gubi svoju ljepotu i sunce svoj sjaj.


Misli na mene kad ugasi se dan, misli na mene kad se sprema san. Misli na mene kad prođe sve, misli na mene jer volim te.


Ti si ljubav mog života i jedan prekrasan dan. Ti si moj život i moj san. Ti si moja pjesmica koju slatko pišem. Ti si jedini razlog zbog kojeg dišem...


Samo je jedna ruža cvjetala u noći, samo se jedna suza sjajila u tami, samo se jedna duša borila sa sobom, samo je jedno srce plakalo za tobom ljubavi moja...


I sada dok gledam kroz kapi kiše, i dok mi niz obraz suze liju, mislim na jednu daleku ljubav osjećam da su mi usne žedne i da žele iz tvog dlana da se napiju.


Da sam zvijezda da li bi me gledala, da sam zrak da li bi me udisala, da sam krv da li bih tekao tvojim venama, da sam život da li bi me uzela?


Dobro jutro onoj zbog koje zora rudi, dobro jutro onoj zbog koje sunce se budi. Dobro jutroj onoj za kojom moja duša žudi...


Ako su se između nas ispriječili mostovi ja porušiću sve da dođem do tebe.


Reci mi šta da radim i učinit ću sve, reci mi šta da budem i bit ću za tebe. Volim te


Ako me od tebe odvaja cijela vječnost, napraviću korak da ti priđem bliže.


Možda nikada nećeš ni znati koliko te volim, možda nikada nećeš ni znati da se za nas Bogu molim, možda nikada nećeš biti pored mene ali jedno znaj da ću ja uvijek voljeti samo tebe.


Znam da ne misliš na mene, znam da si sada ko zna gdje ali ja NE MOGU a da ne VOLIM SAMO TEBE...


I noćas dok kiša pada, i noćas dok moje srce se nada pomisli na mene da ljubav bol nadvlada...


Jedino ti znaš što mi treba, tvoj topli osmjeh i ljubav do neba,jedino ti umiješ to da mi daš, zato te volim, samo da znaš...


Život bez tebe je robija, dan bez tebe, godina, srce bez tebe ne može da diše jer volim te sve više !!!!!


Kada se noću probudiš i sjetiš poljubaca mojih, pogledaj nebo kao nekad mene i ne zaboravi da ćeš zauvijek živjeti tu u meni.


Cvjetiću moj mali, ako ti oluja života latice slomi i volju za životom prelomi, neka svjetlo u oluji što će sjati bude sva moja ljubav što ti mogu dati.


Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne može svatko... koliko te volim teško se piše jer svakog trenutka ja te volim više.


Ja ne želim da mi starost dođe, bez tebe život da mi prođe, bolje da ga svojom rukom uzmem sad, jer ti si sve što trebam ja, odavde do ludila, ljubavi moja jedina!!


Skrivena želja nosi me k tebi. I dok te tražim samo bol nosim u sebi. O gdje si sad u ovoj noći, ja te tražim al' znam da nećeš doći...


Slatko spavaj anđele, nek ti nebo šapuće da volim te. I kad planet nestane i zemlje ne bude, pa makar samo u snovima, ja ću anđele vječno biti kraj tebe.


Ljubavi, pogledaj u noćno nebo i nađi najsjaniju zvijezdu. To je moje srce koje se popelo u visine da vidi tvoj osmijeh. Ispruži ruku i uzmi ga jer pripada tebi.


Da si nebo, zvijezda bih postao. Da si otrov, ja bih te popio. Da si zrak, ja bih te vidio. Da te nema, ja ne bih živio.


Ako moj je grijeh što još te uvijek volim, nek me kazni bog. Ne žali me zbog tog, te kazne se ne bojim...


Daj mi svoje usne, da na njima gorim, daj mi svoje srce vidiš da te volim, daj mi svoju ljubav neka bude moja, daj mi sebe sudbina sam tvoja!


Tražim te u oblacima naših snova, među zvijezdama i mislima, možda ćeš doći.Vječno ću te tražiti, sudbine se ne bojim jer ti ćeš zauvijek ostati ona koju volim.


Ja sam ptica koja ti pjeva, a u duši plače. Ja sam biće koje je od svega jače. Pjesmom te zovem, suzom te molim. Dušom ti opraštam, a srcem volim.


Spavam jer sanjam te, budim se jer trebam te, gorim jer želim te, tugujem jer boli me, živim jer VOLIM TE.


Tek kad budeš saznala kolika je udaljenost između najljepšeg kamena na dnu najdubljeg oceana i najudaljenije zvijezde na nebu saznaćeš koliko te volim!


Sve će proći sa ovog svijeta, proljeće i cvijeće, al` ljubav u mom srcu prema tebi nikad neće.


s<V>ako jutr<O> mis<LIM> na <TE>be, kako cu te po<LJUB>iti i k<A>ko je o<V>aj dan <I>pak sretan koliko bio nesretan. <<I UVIJEK CU TE VOLJETI>>


Pišem pjesmu, posvećujem je tebi, slušam pritom dubok glas u sebi, srce govori riječi same od sebe, ja nikoga neću voljeti više od tebe!


Volim tebe i tebe hoću, o tebi sanjam i danju i noću, kao da si stigla iz neke priče jer svi moji snovi na tebe liče.


Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti šapne: Mislim na tebe ja!


Smijem li da te volim često pitam sebe, ne smijem da ti priznam da mislim da tebe, volim samo tebe stvarno je to tako umrijet ću bez tebe ne mogu više ovako.


Sunce gubi zrake kad zađe za oblake, isto tako srce moje kad ne vidi oči tvoje.Reći ću sjajnoj zvijezdi što na nebu sja da te poljubi kad ne mogu ja.


Ako su moji snovi jedini način da budemo zajedno, znaj da ću uvijek spavati.


Možda jednom u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem život i sreću, al' znam da tamo nikad, nikoga poput tebe upoznat neću...


Noćas kad zaspiš kad te snovi odnesu daleko, ja biću tu, kraj tebe, kraj tvojih nježnih usana da pomognem anđelima, jer takav biser ne mogu sami da čuvaju..


Koliko u danu ima minuta toliko te želim poljubiti puta. Ako me zaboraviš, nek ti je sretno, ja tebe volim i voljet ću te vječno.


Da ti poklonim srce, malo je. Da ti poklonim vječnost, kratka je. Zato ću ti pokloniti ljubav jer te volim, neprolazna je!!!


Kad ti se čini da mjeseca više nema, kad ti se čini da sunce više ne grije, sjeti se da postoji jedno srce koje samo za tebe kuca i samo se za tebe smije!


Sklopi okice i u tami noći pronađi svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se i sutra vrijedi buditi- laku noć!


Ja sam doživotni zarobljenik ljubavi tvoje jer ti si zarobila srce moje, a žao mi zaista nije jer svaku novu minutu volim te više nego minutu prije.


Kako ne razumiješ da te volim? Joj, pa neznam kako da ti to objasnim, riječima ne mogu, a ne dozvoljavaš mi da ti to dokažem!!!


Čuvaj me jer ja sam tvoje zrno pijeska u pustinji, ako me izgubiš nikada me nećeš naći a svatko će ti ličiti na mene.


Da li znaš šta osjećam prema tebi? Đavoli bi rekli paklena patnja, anđeli bi rekli nebeska radost, a ljudi bi jednostavno rekli to je ljubav...


Negdje netko sanja tvoj osmjeh i u njemu pronalazi smisao za život. Zato kad si usamljena sjeti se da postoji netko tko uvijek misli na tebe.


Daleko si od očiju al od srca nisi, jedino što mi nedostaje ti si. Nisi zvijezda, anđeo ni bog da te molim, al znaj da si biće koje ludo volim.


Ako je ljubav voda, poklonit ću ti ocean. Ako su rastanci šume, poklonit ću ti drvo. Ako je ljubav zauvijek poklonit ću ti vječnost.


Za tebe utišat ću otkucaje boli, sačuvati posljednju zvijezdu, pretvoriti snove u javu, strah u osmjehe, čekati vječnost i vjerovati u raj...


Dok sve se ruši, što nam ostaje? Tek ove niti ljubavi... Ali i konac jedro postaje kad se do neba zavoli...


Ti si moj san, san kojeg sanjam svake noći, ti si moja ljubav, koja mojim mislima neda mira, ti si djevojka, djevojka o kojoj moje srce sniva.


U tihoj noći dok srce strepi, sjeti se mene anđele lijepi, ako te rastuže zvuci gitare i ako te život teško zaboli, sjeti se da postoji netko ko te jako voli !


Mnogo je kapi rose koje ljube usnule ruže, mnogo je ljudi koji si poljupcima uljepšavaju dan, al samo su tvoje usne koje želim poljubiti prije nego usnem san!


Ako ti ikad zaplače oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema ko da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, nazovi me i ja bit ću tu!!!


Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda na nebu sja toliko ti dušo pusa šaljem ja!


Ti si netko ko mi puno znači, ti si ljubav ona stvarna, ti si netko koga čekam, volim, ti si moja slatka tajna.


Ljubav je potok što žubori, ljubav je srce što u meni gori, ljubav je zvijezda nade što se javlja u meni da ćeš doći sada, a otići nikada!!!


Pred vratima mog sna zvuk tvojih koraka. U mom sjećanju boja tvoga osmjeha. U srcu mome oči tvoje snene, tako si blizu, a ipak tako daleko od mene.


Kako da pobjegnem da se sakrijem tebi, kada te tako snažno osjećam u sebi, kad moje misli idu srcu tvome kad si ti sve u životu mome.


Ja neznam da živim niti sam to znao, za trenutak sa tobom ja srce bih dao, ne treba mi život to imaju svi, jedino što nemam to si meni TI ...


Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora da bude viđeno da bi se u njega vjerovalo,onda si ti jedino stvorenje koje ne mora da bude prisutno da bi se voljelo...


Možda nikad nećeš znati da nas prsten sudbe veže, pogled tvoj me stalno prati, dok nam život plete mreže.


Nikad nikom ne reci gdje te boli nikad nikom ne reci koga ti srce voli. Jer ljudi su zli ranit će te tamo gdje boli i uzeti onoga koga ti srce najviše voli.


Ne dozvoli da neki pogrešni ljudi uđu u tvoj život, pomute bistrinu tvojih očiju, natjeraju da voliš ono što oni vole i da zaboraviš ono što oni nemaju...MENE!!


Dozivam te jer moram da te vidim, i da kleknem neću da se stidim. Samo da te zadržim za sebe, jer vjeruj mi ne mogu da živim bez tebe.


Prestat ću da te volim, prestat ću da mislim na tebe, prestat ću da ti se divim onog trena kad prestanem da živim.


Baci čašu visoko, past će na tlo. Kamen u vodu, dotaknut će dno. Granu u vatru, izgorjet će. Baci mene od sebe i umrijet ću ti ja.


Prolazit će dani, prolazit će noći, da preboli tebe, srce neće moći. Samo tebe sanjam, snovi puni tuge, samo tebe želim, ne postojim za druge...


Stare se breze od snijega bijele, sam sam u sobi dok voliš njega, još pišem pjesme, proljeću hitam, kako si srećo smijem li da pitam.


Teško je kada si duša neshvaćena, kada voliš a ljubav ti nije uzvraćena, kada od snova tvojih ostanu samo zgarišta, i kad ti netko znači SVE a ti njemu NIŠTA


Ti si SRCE zbog kojeg sam sretan, koliko te VOLIM uskoro ćeš znati, imam jednu želju, a tako je mala da ti LJUBIM usne i kažem ti HVALA!!!


Ja nisam kamen da po meni gaze, ja nisam cvijet da me u rijeku bace, ja nisam kiša koja vječno lije, ja sam samo biće koje voli, a voljeno nije!


U zvjezdanoj noći punoj sjaja,mene i tebe jedna zvijezda LJUBAVI spaja!Tiho u noci šapćem tvoje ime i još jednom ti kažem NE ZABORAVI ME! ! ! !


Ne beri trnje to nije cvijeće, ne ljubi onog, ko tebe neće, već ljubi onog, ko tebe zna, ko tebi kaže: "VOLIM TE JA"!


Samo tvoj osmjeh iskren se čini, ništa drugo drago mi nije, javi se, nek nam bude kao prije!


Usnama ću dotaknuti tvoje snene okice, lagano poput leptirovih krila. Ljubit ću te nježno dok polako budeš odlazila prekrasnom stazom snova.


Volim te - kao skitnica daljine, volim te - kao sanjar snove, volim te - kao zora sunce, volim te - kao pjesnik kiše, reci jel te netko volio više?


More mi je prišlo, pričalo mi je o sebi, o svojoj veličini, o svemu što u njemu živi i o svojoj snazi. Pričao sam moru o TEBI.. i ono se osjetilo jako malim!


Krenuću sutra putem nekim, lutaću dugo svijetom dalekim. Tražiću novu sreću za sebe, al' znam da nemam sreće bez TEBE !!!


Kad jedna ljubav prođe, kažu druga dolazi, al' za tobom želja luda još uvijek ne prolazi.


Neka te nebo obasja kada se tama pojavi oko tebe, i neka ti anđeli ne dozvole da plačeš kada ti suze ispune oči,jer ti zaslužuješ da živiš u svijetu LJUBAVI!!!


Probudi se srce kad te nježno budim,probudi se srce želim da te ljubim. Jer poljupci moji ljepši su od sna probudi se srce jer te VoLiM Ja ...


Meni nisu potrebni ljudi, meni nisu potrebni sni, meni je potrebna ljubav, meni si potrebna ti...


I da odeš na drugu stranu beskraja, daleko iza snova, stoljeće jedno da nas razdvaja ko daljina ova, od mene te sakrilo nebi, jer uspomena živi i čuvam je u sebi.


Ne traži od sunca da vječno sja. Ne može-postoji noć! Ne traži od čovjeka da vječno živi. Ne može-postoji smrt! Ne traži od mene da ne volim. Ne mogu-postojiš Ti!


Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noći, ali ljubav mi snagu daje da izdržim u samoći. Daljina nas dijeli ali ljubav nas spaja, teško mi je bez tvog zagrljaja.


Otkad te nema, sve mi je isto, samo što sunce slabije grije. Noći su tužne, bolesne , tihe, ni zvijezda nema kao prije.


Uvijek ću tražiti sreću, pjesmama ću tješiti sebe, drugu zavoljeti neću, jer ne liči na tebe!


Ljubav je kao delfin što se obasjan mjesečinom kupa u beskrajnoj toplini tvojih očiju. I zato ih nikad, nikad nemoj sklopiti jer kažu da delfini umiru u tami...


Ako me odnesu morski valovi i od mene ostane samo pjena, neka ti, ljubavi, moje ime ostane uspomena!!


Pitaju me sada svi gdje si sada ti, a ja im kažem nema moje ljubavi, ljube se ljube oko mene svi a ja čekam nekog kao što si ti!!


Bosim nogama bih vatru gazio, golim rukama bi zmiju mazio. Smio bi sa svima da se pobijem, samo tvoju ljubav ja da dobijem.


Na ovom ekranu zelene boje ne mogu stati sve želje moje, al mogu stati 24 slova: PREVIŠE TE VOLIM LJUBAVI MOJA!!!


Želim biti dio tvog života, tvojih želja i snova... Voli me jednostavno, samo dodirom, jednim poljupcem... Samo misli na mene... Neka me tvoje misli dotaknu...


Svitanja bez tebe puna su praznine, kad oblaci pišu tvoje ime... A u kasnu noć kad grad utone u san ja ću samo zbog tebe čekati novi dan.


Neka ti čarobni veo divnih snova uljepša noć kad u mekani krevet odlučiš poć. Bogovi neka čuvaju anđela mog, dok mu šaljem poljubac iz srca svog.


Na pijesku napisah tvoje ime ali ga obrisa vjetar ludi. Na stablu ga urezah ali ga posjekoše zli ljudi. Tad ga urezah u srce svoje gdje će zauvijek ostati moje.


Zvijezde mogu pasti, sunce može nestati, ali te voljeti neću prestati. Mogu pasti planine i stati rijeke ali će te moje srce voljeti u vijeke.


Da se sva mora svijeta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo više.


Ti si još tu, na usnama što gore. Ti si još tu, gdje je srce moje. Ti si još tu, iako nisi kraj mene.


Dodirni me ko meka pahulja, zagrli ko meka košulja. Izbriši trag mojih nemira - umrijet ću bez tvog dodira.


Ti si samo kap u moru, ali bez tebe more ne postoji.


Kad se sjetim Tebe u hladnim noćima bol mi na duši počiva, srce me zaboli jer te ono još LUDO VOLI!!!


Volim osmjeh na tvom licu, volim tvoja oka dva, volim usne željne poljubaca, ustvari samo tebe volim ja!!


Spavaj kao da ne postoji sutra kao da nema jutra spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noći ove!!!!!


Kad saznaš za LjUBAV znaćeš SREĆA šta je, odakle dolazi i koliko traje. Kad saznaš za LjUBAV znaćeš i za boli, jer najteže rani onaj ko te VOLI.


Kad srce osjeti ljubav i ludo zavoli,ta ljubav ponekad jako zaboli al moje srce neće nikad prestati tebe da voli, ma koliko da BOLI nek BOLI-i dalje te voli


Tražim te u oblacima naših snova među zvijezdama i mislim možda ćeš doći? Vječno ću te tražiti-sudbine se ne bojim jer ti ćeš zauvjek ostati u snovima mojim!!!


U tvoju korist, a na moju štetu, ja te još uvijek volim, najviše na svijetu!!!


Ti bi jednom, ja bi više, ti bi glasno, ja bi tiše, ti bi sporo, ja bi brzo, ja bi nježno, ti bi grubo, ti bi danju, ja bi noću, ti baš nećeš kad ja hoću!
Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu, poljubiću te u snene oči pa tiho nestati u noći.


Ne volim ples, al plešem zbog tebe, ne volim pjesmu, al pjevam zbog tebe, ne volim vino al pijem zbog tebe, ne volim sebe, al volim TEBE.


Za tebe vrijedi život dati i put pakla ako treba proći, duša ti je čista kao bijela lađa, žena kao ti se samo jednom rađa.


Eh da mogu, u sitne sate, kada me misli navedu na te, da tiho, nečujno svratim i tebi se za ljubav obratim.


Ako nekoga voliš, voli ga polako, sve što ide brzo ide naopako. Ljubav koja brzo plane brzo se i gasi, ljubav koja tiho teče vječno život krasi.


Pogledom pratit ću te, dodirom hrabrit ću te, zagrljajem branit ću te, poljubcima hranit ću te, suzama tješit ću te, zauvijek VOLJET ĆU TE !


Možda će kiša nekada izbrisati naše tragove, a vrijeme će donijeti zaborav, ali nitko nikada neće izrbisati tvoj lik iz mojih očiju i tvoje ime iz mog jezika.


Kada odlučiš da voliš, prvo nauči da hodaš po snijegu, a da pritom ne ostavljaš tragove jer samo tako nikog nećeš povrijediti svojim odlaskom.


Sanjaj noćas ako sklopiš oči, moje su budne i ove noći. Moja je noć bez tebe čudna, uvijek tužna bez tebe budna. Ove ti riječi srcem pišem, za tebe srećo i noćas dišem.


Ako ikada poželiš da se javiš, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa...samo mi je ime promijenjeno, jer otkad si ti otišla iz mog života, moje ime je-tuga.


Ako se umoriš od lutanja, ako izgubiš vjeru u ljude, slobodno svrati u moje srce za TEBE mjesta mora da bude!!!


Ti me pitaš koga volim. Evo da ti odgovorim. Brzo čitaj prva slova. Evo tebi odgovora!


Moj život želim da dijelim sa tobom. Moje srce želim da ti poklonim. Trebam te! Ne mogu više da živim bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!


Kada otvoriš prozor i pogledaš nebo i kada vidiš žutu zvijezdu što najjače sja ti se sjeti mene jer to ti poljubac šaljem ja.


Kada vidiš pticu u visokom letu ti se sjeti mene u dalekom svijetu, gdje god odeš putevima svijeta gdje god sunce sja nikad nikog nećeš naći da te VOLI KAO JA!


Vuku se dani jedan za drugim, dosadna kiša uporno pada, nestajem polako u satima dugim a moje se srce samo tebi nada!!!


Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i sanjaj me noći ove.


U tvome oku zvijezde spavaju, da me bar na tren pogledaju. Uskoro će zima, snjegovi i led, ko će sa tvojih usana piti slatki med?


Ljubavi, sad ću zbog tebe sjeći vene, i ako umrem nemoj da žališ mene!


Voljeti nekog a ne biti s njim, je kao biti kažnjen a ne biti kriv!!!


Ispraćam jesen skoro će zima sve manje nade za nas dvoje ima možda ću naci neke slične oči ali bez tvojih ja neću moći!!


Ako nekog voliš pusti ga da ode ako ti se vrati to znači da i on tebe voli a ako ne..nikad te nije ni volio!


Ja znam da nemam više prava na tebe,al ipak ne možeš mi uzeti snove u snovima te imam samo za sebe i ne dajem te nikome!


Kad bih opet sreo tebe, ponovo bi sreo sreću, jer djevojku sličnu tebi više nikad sresti neću!!!


Znam da voliš cvijeće što lijepo miriše, al ne znam dal voliš onog ko ti ovo piše!!


Dal znaš kako suze teku, dal znaš kako oči peku kada gubiš onog koga ljubiš i kad moliš onog koga voliš.


U osmjehu tvome trepere zvijezde,u njedrima tvojim radosti se gnijezde, u očima tvojim nestvarna ljepota umrijet ću zbog tebe tako mi života.


Bogata si, ljubavi moja, onoliko koliko ljubavi možeš da pružiš a usamljena si onoliko koliko se boriš protiv ljubavi koja ti se pruža!!!


Ljubav ne pita, ne očekuje odluku, ona ponekad dođe iznenada tako da iznenadi i one koji su je zauvijek otpisali.


Kad me tuga slomi nek moja žalost k tebi otplovi, nek ti u srcu ostane i moje biće nek i tvoje postane. I sve ono što srce boli lakše ću podnijet jer netko me voli.


Ne želim biti prvi kojeg ćeš se sjetiti,već posljednji kojeg ćeš zaboraviti...!


Da te oči nikad vidjele nisu, da te usne nikad ljubile nisu, da te srce nikad voljelo nije, ne bi mi sada bilo, kako mi je.


Zašto sam baš tebe zavolio,zašto kad to nisam smio, zašto me zanio pogled oka tvog, i zašto sada moram da patim zbog tog.


Ne kaži sve što znaš, ne čini sve što možeš, ne vjeruj u sve što čuješ, ne daj sve što imaš, ne želi sve što nemaš, samo voli onog ko te voli!


Postoji noć kad suze same teku,kad čovjek može u bolu da plače, kad gubi snagu da nekog moli a osjeća da ga još uvijek voli!


Ako Ti nekad bude teško, ako suze budeš morala kriti, sjeti se mene i reci, "nisam znala kako je plakati"


U mojoj psihološkoj konstituciji manifestira se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobe. Kraće rečeno: IZLUĐUJEŠ ME!


Da li da budem sretan jer smo prijatelji ili da plačem jer je to najviše što ćeš mi ikada biti.


Boli me još više, boljet će,u meni ovaj tren zauvijek ostat će, odlazim a još uvijek volim te, i zato ne pitaj koliko boli me...


Procvjetale ljubičice, vratile se lastavice, cvijeće cvjeta, a ja venem, ti si sa mnom, kud god krenem.


Ako ikada doživiš poraz ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradit će spomenik svojoj pobjedi.


Ne daj da se gasi naša ljubav, ne daj da se ruše naši sni, počnimo ljubav iz početka, ponovno zagrli me ti.


Ne zaboravi da zaboravljeni nikad neće zaboraviti one koji su njih zaboravili.


Pogled je najveći izdajnik zaljubljenih!


Ne gledaj me dok te gledam jer oni koji nas gledaju kako se gledamo pomisliće da se volimo!


Govori onda kad patiš, jer jedino onda riječi vrijede, a šuti kada si sretna i ne pokazuj sreću onome što pati, jer njega će to boljeti, a ti nećeš znati!!!


Prestat ću da te VOLIM, prestat ću da te ŽELIM, prestat ću poruke da ti PIŠEM! Prestat ću...ali kad prestanem da dišem!!!


Kada čovjek izgubi ono što je VOLIO živi samo ZATO da bi se SJEĆAO ONOG što je IZGUBIO......


U životu te prate 3 najteže stvari Ljubav, Sreća i Nada šta je Sreća znaćeš kad budeš veća šta je Nada znaćeš dok si mlada šta je Ljubav to nikad nećeš znati dok u životu nećeš gorko ZAPLAKATI!!!


Mjesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osjetio! U tuđini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe!!!


Tvoj osmjeh stoji kao sunce. Tvoj pogled pogađa me u srce. Tvoje oči mi noću ne daju mira, a tvoj poljubac me u dušu dira!


Ljubavi moja, željo mojih snova, volim te svaki dan iznova, ti si radost moga jutra, ti si moje i danas i sutra, moje duge nespavane noći, ti si nada u mojoj samoći!!!


Ako te Djed Mraz uhvati i strpa u vreću, ne brini poželio sam te za Novu Godinu!


Ne želim da ti se ispune sve želje i snovi jer više ne bi željela i sanjala... Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova koliko ti je potrebno da budeš sretna!!!


Okreni se, vidjet ćeš u mom oku suzu koja te moli da ostaneš, sačekaj, vidjet ćeš ruke koje se pružaju tebi da te zagrle, slušaj, to moje srce lupa za tobom...


Oprosti mi što sam tužan i što moje srce plače, ali ti si otišla drugom, a ja te volim sve jače!!!


Korak po korak sad pružam sama, a jedna me kazna života grebe, jer uvijek sam spreman sve da ti dam i sve da uradim, anđele, za tebe!


U Ljubav vjeruje onaj ko vidi i osjeća i zna da se sreća i ljubav poklanjaju, kao najljepši dar, zato primi od mene skroman poklon-poljubac, pa neka ti uljepša dan!


Porukica ova nek te razveseli, piše ti je neko ko te mnogo želi! Ta je želja jača i od srca moga jer zavoljeh tebe preko mobilnoga!


Kada me budeš pitala što više volim tebe ili život, reći ću život. Naljutiz ćeš se i otići...nećeš znati da si ti moj život.


Ljubim drugu, jer tebe ne mogu, srce mi plače volim te sve jače.


U životu želim samo jedno, da nikada ne volim izgubljeno i da nikada ne izgubim voljeno...


Ti si najveće blago ovoga svijeta, a ja sam najbogatiji na svijetu, jer si pored mene.


ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim draga oči tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje


Ja ne volim piće al pijem zbog tebe, ja ne volim suze al plačem zbog tebe, ja ne volim sebe, al zato volim tebe.


Htio bih da sam suza, da se u tvome oku rodim, na tvom obrazu da živim, da dijelim sa tobom i dobro i zlo i na tvojim usnama da umrem.


Putuj poruko moja i razveseli je, ako spava, probudi je, ako čita, poljubi je.


Tvoja ljubav je kao potok što iz raja teče, zbog tebe je moj život pun sreće. Šaljem ti poljubac slađi od meda, ti si ono što meni u životu treba!


Tvoje su oči dva bisera koja svijetle u tami ovog mračnog svijeta i koje osvjetljavaju put mojoj duši!


Život je kratak za samo jednu ljubav ali obično jedna ljubav i čini život životom.


Potraži me u zalasku sunca. Potraži me u svitanju dana. Naći ćeš me u priči za dvoje, naći ćeš me u pjesmi o nama!


Ako nekog voliš nemoj da ga guraš od sebe, možda ga gurneš prejako.


Kada budeš spavala u san ću ti doći ja da te vidim da te grlim da te ljubim da te imam samo za sebe. Jer jedino te tada mogu imati, nesuđena ljubavi!


ČUVAJ ME - u malom kutku svoga srca. Nek ti moje misli ne remete nijedan trenutak života.VOLI ME - tek toliko da znam da postojim!


Bog mi daje, Bog mi uzima, samo tebe neka mi ne oduzima, sve što sada imam, to si ti, moja jedina i najveća ljubavi!


Moje misli tebi odlaze, lako dođu a teško prolaze, iz daljina k'o da čujem glas gotovo je nema više vremena za nas!


Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje.


Gledam te noću dok spavaš jer ti tada anđeli sliče,mazim ti kosu dok sanjaš i pričam neispričane priče. Sklanjam kosu sa lica snenog, sjećam se anđela malenog.


Ne marim više na sate, ni po sunčevom kodu, dan mi je kad se njezine oči vrate, i noć kad ponovno od mene odu.


Volim samo tebe i sve o tebi znam i sve što se ljubav zove hoću da ti dam.


Umoran sam kao ostarjeli ratnik i poslje svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...


Kad me sretneš sa njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao ženu koja nije imla sreće, jer je uzela čovjeka koji ju nikad voljeti neće.


Život je lanac bez kraja, mnoge od nas pogrešno spaja. Velike tajne krijem u sebi, često se pitam dali sam ista značio tebi


Negdje u daljini pogled mi se gubi, negdje u daljini moje srce ljubi. Prolazi mi mladost i u čeznji vene daleko si, daleko od mene


Klečim ispred slike tvoje suze kvase lice moje sklopljenih te ruku molim vrati se jer te volim


Kad prelaziš preko mosta pogledaj u rijeku, to su moje suze što za tobom teku


Kada budeš u samoći, kada ti budu duge noći, ti otvori prozor svoj, ja ti šaljem poljubac moj


Sudbina je teška, a život još teži, sve što čovjek želi ispred njega bježi


U životu imam dvije želje: 1. Da me voliš; 2. Da mi se prva ostvari.


Ja nisam cvijet po kom se gazi, niti sam svjetlo koje se gasi, ja nisam rob koji te sluša, ja sam jedna zaljubljena duša.